субота, 25. април 2009.

Optimizam u susret sezoni


BUDVA - Predstavnici hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Budvanska rivijera su, i pored globalne ekonomske krize, umjereno optimistični kada je riječ o ovogodišnjoj sezoni, jer njihovi hoteli imaju pristupačne cijene i kvalitet usluga.

Menadžer za odnose sa javnošcu Budvanske rivijere, Tijana Kotarac, kazala je da su ti hoteli namijenjeni gostima srednje platežne moci, kao i da je trenutni buking dobar. Polupansion u hotelima Budvanske rivijere u predsezoni košta izmedu 19 i 22 EUR po osobi. Iz kompanije su saopštili da ce u danas otvoreni petrovacki hotel Palas sjutra doputovati grupa od 30 francuskih turista, posredstvom pariske turisticke agencije Prodintur.

Oni su podsjetili da je početkom aprila otvoren budvanski hotel Aleksandar, koji posluje u okviru Budvanske rivijere, ugostio prvu organizovanu grupu od 20 njemačkih turista, a da ce turističko naselje Slovenska plaža biti otvoreno u srijedu. Kotarac je rekla da u Slovenskoj plaži ocekuju dolazak gostiju iz Njemačke i Slovenije, dok će hotel Kastel Lastva u Petrovcu biti otvoren početkom maja.

Najbrojniji gosti u hotelima Budvanske rivijere u ljetnjim mjesecima ce, kako je dodala, biti iz Njemačke, Slovenije, Češke, Rusije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

0 коментара:

Постави коментар